COOKIE- OG DATABESKYTTELSESPOLITIK

Vi indsamler information fra alle besøg på Zoovillage.coms hjemmeside. Denne information anvender vi til at forbedre din brugeroplevelse, vurdere individuelle elementer og anvendelsen af hjemmesiden samt understøtte markedsføringen fra Zoovillage.com.

Her kan du læse mere om, hvilken information vi indsamler, hvordan vi håndterer informationen, hvem der har adgang til den og hvordan du kan kontakte os vedrørende spørgsmål omkring vores håndtering af cookie- og fortrolighedspolitik og din databeskyttelsespolitik. Zoovillage.com indsamler information i henhold til gældende lov. Hvis Zoovillage.com behandler personoplysninger, sker det i henhold til persondataloven.

Når du besøger Zoovillage.com, registrerer vi automatisk IP-adresse og data, når du bevæger dig mellem forskellige sider og tjenester på hjemmesiden. Vi ønsker, at du får en ukompliceret brugeroplevelse, derfor registrerer vi også dine aktive handlinger, som når du f.eks. logger ind eller vælger at abonnere på vores nyhedsbrev.

Vi benytter os f.eks. af analyseværktøjet Google Analytics for at indsamle statistik om brugen på Zoovillage.com. Dette har til formål at gøre din shoppingoplevelse endnu bedre.

Zoovillage indsamler information om hjemmesidens besøgende på følgende måde:
- Gennem anvendelse af cookies

- Gennem de oplysninger, som hjemmesidens brugere selv giver (f.eks. dine bestillingsoplysninger ved et køb)

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, som gemmes i din browser, når du besøger Zoovillage.com. Der gemmes en cookie for at maksimere hjemmesidens funktioner med det formål at give dig en så enkel og unik købsoplevelse som muligt. Der gemmes ikke personlige oplysninger i dine cookies.

Næsten alle browsere anvender cookies i dag. Informationen i dine cookies sendes mellem din browser og en webserver. Den inkluderer informationer som brugerindstillinger, login og hvordan du anvender webstedet. Cookies er nødvendige for, at man skal kunne yde en vis tjeneste på hjemmesiden, da de gemmes i din computer med det formål at hjælpe dig og bidrage til den bedst mulige oplevelse. De bidrager også til, at hjemmesiden bliver analyseret for at forbedre brugeroplevelsen.

Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at tage imod cookies fra Zoovillage.com, kan du enten blokere alle cookies, slette eksisterende cookies eller indstille computeren, så du får en advarsel, inden der gemmes cookies.

Ved ændring af dine cookieindstillinger kan du opleve en ringere brugeroplevelse på vores hjemmeside. Vi anbefaler dig at læse vores cookiepolitik nøje igennem, inden du foretager eventuelle ændringer af dine cookieindstillinger. Der kan nemlig være funktioner på Zoovillage.com, som du ikke kan bruge.

Hvis du ønsker at ændre dine cookieindstillinger, gør du det i din browsers sikkerhedsindstillinger. Måden kan variere afhængigt af, hvilken browser, du anvender.

Derfor anvender Zoovillage.com cookies
Cookies hjælper os med at se, hvem der besøger vores hjemmeside. På denne måde kan vi skabe en demografisk og kundetilpasset statistik. Informationen giver os mulighed for at tilpasse og skabe bestemt indhold og bestemte tjenester, som passer til dine og andre kunders ønsker.

Cookies fra tredjeparter
Zoovillage.com arbejder med forskellige tjenester fra tredjeparter, som har del i vores hjemmeside. Visse af disse tjenester får del i vores cookies for at opfylde en funktion for vores brugere. Du kan vælge at blokere cookies fra tredjeparter i din browser.

F.eks. anvender vi tredjeparter som Google Analytics til at indsamle statistik om, hvor længe du besøger os. Vi samarbejder også med virksomheder, der hjælper os med at udarbejde relevant online-markedsføring for vores besøgende. Et eksempel på de virksomheder, vi arbejder sammen med i dag, er Facebook, Criteo og Nosto.

Funktioner
På Zoovillage.com anvender vi tekniske cookies. De er nødvendige for håndteringen af funktioner på forskellige dele af hjemmesiden. Disse cookies gemmes, når du logger på Zoovillage.com, for at hjælpe os med at huske f.eks. indholdet i din varekurv til næste gang, du besøger os.

Personlige oplysninger og beskyttelse af persondata
Vi værner om dine personlige oplysninger og deler dem ikke med tredjeparter. Med undtagelse af, hvis du aktivt har afgivet dit samtykke til, at vi må dele dem. De personlige oplysninger vi har om vores kunder, er oplysninger, som de har givet os i forbindelse med et køb, deltagelse i en kundeundersøgelse eller lignende. De oplysninger, som indsamles, er navn, adresse, postnummer, e-mailadresse, køn, alder og købshistorik. Hvis du f.eks. har deltaget i en kundeundersøgelse, har vi også gemt udtalelser om forskellige emner.

Vi følger lovgivningen og gemmer al information på en sikker og fortrolig måde.

Du er velkommen til at kontakte os angående persondata
Hvis du ønsker at få adgang til den information, vi har om dig, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på csse@zoovillage.com. Dette gælder, hvis du ønsker at fjerne eller opdatere dine personoplysninger hos os. Vi kan også hjælpe dig med at rette eventuelle forkerte data, som er registreret hos os.